Badges & Pins

Badges en Pins

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van badges, car badges, pins, medailles… Wij werken met verschillende materialen en er zijn verscheidene uitvoeringen mogelijk : klein, groot, 2D, 3D, in metaal, gewoven… De metalen badges kunnen ook voorzien worden van een nummering en indien gewenst kunnen zij ook gepersonaliseerd worden. Hieronder vindt u een overzicht hoe we tewerk gaan vanaf het eerste ontwerp of idee aangeleverd door de klant tot het eindresultaat. Prijzen zijn steeds op aanvraag en afhankelijk van aantal, ontwerp, grootte… De levertijd bedraagt 3 à 4 weken na goedkeuring van het ontwerp. Onderaan de pagina, kan u ook nog voorbeelden vinden van reeds uitgevoerde realisaties.

De eerste stap : aanleveren van informatie en ideeën.

Voor dit project had de klant het idee om geborduurde badges en pins te laten maken maar ook metalen car badges met een 3D effect erin.

Hiervoor vertrekken wij vanuit het gewenste logo. In dit logo staat een vespa, deze wou de klant ook graag in 3D. Daarvoor heeft hij ons ook een foto van een vespa aangeleverd, om te weten hoe de vespa er moest uitzien. Hiervan wordt dan een 3D tekening gemaakt.

De tweede stap : maken van een ontwerp

Nadien wordt een ontwerp uitgewerkt en getoond aan de klant. Hier kunnen nog de nodige aanpassingen aan gedaan worden en de juiste kleuren gekozen worden. Hieronder ziet u een eerste ontwerp (links), tot het uiteindelijke ontwerp (rechts). Dit zijn de kleuren die het zijn geworden voor de geborduurde badges.

Hieronder ziet het een voorbeeld van het ontwerp voor de 3D car badges.

De derde stap : goedkeuren van het ontwerp

Als de klant tevreden is over het uiteindelijke ontwerp gaan we deze goedkeuren voor productie. Indien gewenst, is het mogelijk om eerst een staal te laten maken alvorens de volledige productie aanvangt, zodat u een duidelijk beeld heeft van het uiteindelijke resultaat. Hier ziet een staal van de geborduurde badge.

De vierde stap : leveren van de goederen

Na een 3 à 4-tal weken na de goedkeuring van het ontwerp, kunnen de goederen geleverd worden bij de klant. Wij hebben hier de geleverde, afgewerkte goederen van dit project even langs elkaar gezet. U ziet de pin, de metalen car badge in 3D en de geborduurde badge.